Albanie vakanties reizen

Albanië

De nog onbekende parel van de Balkan

Albanië is wellicht een minder voor de hand liggende bestemming voor een vakantie, toch is het een aanrader! Als je houdt van authentiek zonder massatoerisme dan is het juist nu de moeite waar een bezoek te brengen aan Albanië. Als je daar nog een aantal jaar mee wacht is de kans groot dat ook het massatoerisme dit unieke land hebben ontdekt.

Albanië kent een roerige recente geschiedenis. Tot in de jaren ’90 was het land streng communistisch en nauwelijks toegankelijk. Door politieke chaos is het ook in de jaren daarna nog onrustig en onstabiel geweest. Nog steeds is het één van de armste landen in Europa, waardoor het voor de reiziger een zeer goedkoop land is.

Het land heeft veel natuurschoon te bieden. De lange kustlijn aan de Adriatische en Ionische zee is nog grotendeels ongerept en heeft desondanks mooie stranden. Maar ook het binnenland heeft unieke landschappen met authentieke dorpjes en steden. Kortom, Albanië is een ideale bestemming voor de avontuurlijke reiziger!

Direct naar:

Albanië informatie

Hoofdstad: Tirana

Uitgelichte pakketreizen Albanië

Hotel Keos Sarandë

Hotel Keos

Hotel Keos is een 3 sterren accommodatie gelegen in Sarandë in Albanië. Hotel Keos beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, parkeerplaats, restaurant, kleinschalig, wifi.


vanaf Dusseldorf8 dagenhotel

Hotel Iliria Sarandë

Hotel Iliria

Hotel Iliria is een 3 sterren accommodatie gelegen in Sarandë in Albanië. Hotel Iliria beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, lift, parkeerplaats, restaurant, kluisje, kleinschalig, wifi.


vanaf Dusseldorf8 dagenhotel

Vila Alvin Sarandë

Vila Alvin

Vila Alvin is een accommodatie gelegen in Sarandë in Albanië. Vila Alvin beschikt over de volgende faciliteiten: airco, koelkast, parkeerplaats, kleinschalig, wifi.


vanaf Dusseldorf8 dagenhotel

Hotel Boston Sarandë

Hotel Boston

Hotel Boston is een 3 sterren accommodatie gelegen in Sarandë in Albanië. Hotel Boston beschikt over de volgende faciliteiten: koelkast, parkeerplaats, kleinschalig, wifi.


vanaf Dusseldorf8 dagenhotel

Hotel Freskia Sarandë

Hotel Freskia

Hotel Freskia is een 3 sterren accommodatie gelegen in Sarandë in Albanië. Hotel Freskia beschikt over de volgende faciliteiten: bar, koelkast, parkeerplaats, restaurant, kleinschalig, wifi.


vanaf Dusseldorf8 dagenhotel

Piccolino Hotel Sarandë

Piccolino Hotel

Piccolino Hotel is een 2 sterren accommodatie gelegen in Sarandë in Albanië. Piccolino Hotel beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, parkeerplaats, restaurant, wifi.


vanaf Dusseldorf8 dagenhotel

Bora Bora Hotel Sarandë

Bora Bora Hotel

Bora Bora Hotel is een 3 sterren accommodatie gelegen in Sarandë in Albanië. Bora Bora Hotel beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, parkeerplaats, restaurant, kleinschalig, wifi.


vanaf Dusseldorf8 dagenhotel

Oasis Sarandë

Oasis

Oasis is een 4 sterren accommodatie gelegen in Sarandë in Albanië. Oasis beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, parkeerplaats, restaurant, kleinschalig, wifi.


vanaf Dusseldorf8 dagenhotel

Nertili Hotel Sarandë

Nertili Hotel

Nertili Hotel is een 3 sterren accommodatie gelegen in Sarandë in Albanië. Nertili Hotel beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, fitness, parkeerplaats, restaurant, kluisje, wellness, wifi.


vanaf Schiphol6 dagenhotel

Oceanic Overview Suites Sarandë

Oceanic Overview Suites

Oceanic Overview Suites is een 4 sterren accommodatie gelegen in Sarandë in Albanië. Oceanic Overview Suites beschikt over de volgende faciliteiten: bar, parkeerplaats, restaurant, kleinschalig, wifi.


vanaf Schiphol6 dagenhotel

Tickets naar Albanië