Over Reisdesk

Waarom Reisdesk?

De missie van Reisdesk is het aanbieden van een platform waar het aanbod van reizen en vakanties samenkomt. Hierdoor wordt het makkelijker om de reis te kiezen die aansluit bij jouw reiswensen en type persoon. Ook verzamelen wij iedere dag de beste aanbiedingen van de meeste touroperators en reisbureaus. Hierdoor boek je eenvoudig de leukste reis voor de beste prijs.

Waar verdienen wij aan?

Reisdesk is onafhankelijk, niet verbonden aan een reisorganisatie of reisbureau. Wij hebben wel afspraken met meerdere organisaties zodat wij hun reizen, prijzen en aanbiedingen kunnen tonen op onze website. Als je via onze website een reis hebt gevonden en doorklikt naar de aanbieder, dan registreert deze aanbieder dat je bent doorverwezen van Reisdesk. Als je vervolgens de reis boekt op de website van de aanbieder, dan ontvangen wij daar een eenmalige commissie voor. Deze commissie heeft geen enkele invloed op de prijs die jij betaalt voor de vakantie, deze is precies hetzelfde dan wanneer je direct naar de website van de reisaanbieder gaat.

De achtergrond van Reisdesk

Reisdesk is een platform van Hestec e-concepts. Wij ontwikkelen en beheren diverse vergelijkings en informatie websites op verschillende gebieden. Hestec is gestart in 2003 en we hebben daarmee als zo’n 20 jaar ervaring in het bedenken, ontwikkelen en beheren van digitale diensten.

Reisdesk is ingescheven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 69162271.