De ANVR: jouw garantie voor een zorgeloze vakantie

Als je een vakantie boekt, wil je natuurlijk zeker weten dat alles goed geregeld is. Dat begrijpen we maar al te goed bij Reisdesk.nl. Daarom vertellen we je graag meer over de ANVR, de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen. Lees verder en ontdek wat de ANVR betekent voor jou als reiziger en welke voordelen het biedt.

Wat is de ANVR?

De ANVR is een brancheorganisatie die de belangen behartigt van reisbureaus en touroperators in Nederland. Opgericht in 1966, heeft deze organisatie zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in de reiswereld. Leden van de ANVR zijn gebonden aan strenge kwaliteitsnormen en dienen zich te houden aan de ANVR Reisvoorwaarden. Dit zorgt ervoor dat jouw vakantie niet alleen leuk, maar ook goed en betrouwbaar georganiseerd is. Naast de ANVR is er ook de VvKR, dit is een vergelijkbare brancheorganisatie, maar dan specifiek voor kleinschalige reisorganisaties.

ANVR logo

Het logo van de ANVR.

Wat doet de ANVR?

Voordelen van boeken bij een ANVR-lid

Door te kiezen voor een ANVR-lid bij het boeken van je reis, zorg je niet alleen voor een zorgeloze vakantie, maar steun je ook een duurzame en verantwoordelijke benadering van toerisme. Kortom, met de ANVR ga je met een gerust hart op reis!

Artikelinformatie

Publicatiedatum: 17 april 2024
Laatste update: 4 mei 2024

Bronvermelding