Ontdek Europa met NS International

NS International is de perfecte reispartner voor wie op zoek is naar een comfortabele en duurzame manier om Europa te verkennen. Met een breed netwerk van bestemmingen en een geschiedenis die teruggaat tot de vroege dagen van het internationale treinverkeer, biedt NS International een unieke reiservaring.

Wat is NS International?

NS International is de internationale tak van de Nederlandse Spoorwegen (NS), gericht op het aanbieden van internationale treinreizen. Of je nu op zoek bent naar een snelle verbinding naar Parijs, een ontspannen rit naar Berlijn of een romantische reis naar Wenen, NS International heeft het allemaal. Met directe verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen in Europa, wordt reizen een fluitje van een cent.

Comfort en gemak

Reizen met NS International betekent genieten van comfort en gemak. De treinen zijn uitgerust met ruime stoelen, gratis Wi-Fi en cateringservices aan boord. Voor de zakelijke reiziger zijn er ook speciale voorzieningen zoals stille coupés en werkruimtes. Bovendien zijn de stations waar NS International vertrekt, zoals Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal, goed bereikbaar en bieden ze uitgebreide faciliteiten.

Geschiedenis van NS International

NS International heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de beginjaren van de spoorwegen in Nederland. De eerste internationale treinverbindingen ontstonden al in de 19e eeuw, met verbindingen naar buurlanden als België en Duitsland. Door de jaren heen is het netwerk uitgebreid en gemoderniseerd, waardoor het nu mogelijk is om comfortabel en snel naar vele Europese bestemmingen te reizen.

In de jaren '90 werd de naam NS International geïntroduceerd, wat een belangrijke stap was in de professionalisering en internationalisering van het Nederlandse spoorwegnet. Sindsdien heeft NS International zich continu ontwikkeld, met een focus op duurzaamheid, innovatie en klantgerichtheid.

Samenwerkingen

NS International werkt samen met diverse gerenommeerde Europese treinmaatschappijen, zoals ICE International, ÖBB, Eurostar, TGV, Intercity Brussel en Intercity Berlijn. Deze samenwerkingen maken het mogelijk om naadloos door Europa te reizen. Of je nu met de hogesnelheidstrein naar Londen wilt met Eurostar, de Alpen wilt verkennen met ÖBB, of Parijs wilt bezoeken met TGV, NS International heeft de ideale verbinding voor jou. Tickets voor deze treinen of combinaties boek je eenvoudig in één keer via NS International.

NS International trein

Bij NS International boek je eenvoudig Europese treinen.

Duurzaamheid

Duurzaam reizen staat hoog in het vaandel bij NS International. Treinreizen zijn aanzienlijk milieuvriendelijker dan reizen met het vliegtuig of de auto. NS International investeert dan ook voortdurend in moderne, energiezuinige treinen en duurzame stations. Dit maakt de trein een aantrekkelijk alternatief voor de milieubewuste reiziger.

Waarom kiezen voor NS International?

Er zijn talloze redenen om voor NS International te kiezen. Naast het comfort en de duurzaamheid, biedt NS International een naadloze reiservaring met eenvoudige online boeking, flexibele tickets en aantrekkelijke kortingen voor vroege boekingen.

NS International
www.nsinternational.com

Klantenservice

030-23 000 23

Adres

Postadres:
Postbus 2552
3500GN Utrecht

Bestemmingen

Europa

Ervaringen met NS International? Deel het!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over NS International

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor NS International. Heb jij ervaring met de diensten en producten van NS International? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!