Lufthansa: jouw poort tot de wereld

Als je overweegt om binnenkort op reis te gaan, is Lufthansa een uitstekende keuze om naar je bestemming te vliegen. Deze gerenommeerde luchtvaartmaatschappij vliegt je vanuit Nederland naar talloze bestemmingen over de hele wereld. Met Lufthansa ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid, of je nu naar een Europese stad vliegt of een intercontinentale reis maakt.

Geschiedenis en groei van Lufthansa

Lufthansa, officieel bekend als Deutsche Lufthansa AG, is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Opgericht in 1926, heeft het bedrijf een rijke geschiedenis die gekenmerkt wordt door innovatie en groei. Na een heroprichting in 1953, groeide Lufthansa uit tot een dominante speler op de internationale luchtvaartmarkt.

Lufthansa vliegtuig

Vliegen vanuit Nederland

Vanuit Nederland kun je met Lufthansa rechtstreeks naar diverse Europese steden vliegen. Voor verdere bestemmingen, zoals Azië of Amerika, zijn er handige aansluitingen via de hubs in Frankfurt en München. Deze twee luchthavens zijn optimaal ingericht om jouw overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Onderdeel van een groter geheel

Lufthansa is niet alleen op zichzelf een krachtige luchtvaartmaatschappij, maar maakt ook deel uit van de Lufthansa Group. Tot deze groep behoren onder andere ook Austrian Airlines, Brussels Airlines en Swiss. Hierdoor biedt Lufthansa een nog uitgebreider netwerk van bestemmingen aan. Bovendien is Lufthansa een trotse lid van Star Alliance, het grootste luchtvaartalliantie ter wereld, wat middels code sharing nog meer voordelen en bestemmingsopties voor jou betekent.

Lufthansa-tickets boeken

Je kunt je tickets voor Lufthansa of een van haar partnermaatschappijen eenvoudig boeken via de Lufthansa-website. Ook kun je gebruikmaken van vergelijkingssites zoals Skyscanner, Cheaptickets en Tix om de beste deals te vinden.

Lufthansa
www.lufthansa.com

Klantenservice

020-721 9242

Bestemmingen

  • Europa
  • Afrika
  • Azië
  • Noord-Amerika
  • Zuid-Amerika
  • Oceanië
  • Antarctica

Ervaringen met Lufthansa? Deel het!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Lufthansa

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Lufthansa. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Lufthansa? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!