ANWB vakanties: van stedentrip tot wereldreis

Natuurlijk kent iedereen de ANWB als trouwe hulp bij pech onderweg. Maar wist je dat de ANWB veel meer te bieden heeft dan alleen de Wegenwacht? Voor reizigers die graag alles goed geregeld hebben, biedt de ANWB namelijk ook een breed scala aan vakanties. Van zonovergoten strandvakanties tot avontuurlijke rondreizen, met de vakanties van de ANWB kun je alle kanten op.

Een rijke geschiedenis in reiscomfort

ANWB staat alom bekend als de betrouwbare partner voor hulp bij pech, maar ook voor reisverzekeringen die je met een gerust hart laten vertrekken. Deze ervaring in het verzekeren en ondersteunen van reizigers zet de ANWB voort in hun reisaanbod. Het aanbod is zeer divers: van vakanties in eigen land en korte stedentrips in Europa tot uitgebreide rondreizen in verre oorden. Elke ANWB vakantie is tot in de puntjes verzorgd, met het oog op comfort en gemak voor de reiziger.

Verscheidenheid aan reisopties

Een ANWB vakantie kan eruitzien zoals jij dat wilt. Zoek je de zon op in Spanje, verken je de culturele schatten van Italië, of ga je voor een avontuurlijke reis naar Zuid-Afrika? De keuze is reusachtig. Bovendien zijn er speciale themareizen, zoals fietsvakanties, wandelvakanties en zelfs cruisevakanties. Elke reisoptie is samengesteld met de deskundigheid en betrouwbaarheid die je van de ANWB mag verwachten.

ANWB vakantie Noorwegen

De ANWB heeft een zeer breed aanbod aan vakanties.

Gemak en zekerheid van de ANWB

Met een ANWB vakantie profiteer je van veel gemak. Veel reizen zijn inclusief vervoer, accommodatie en soms zelfs met een reisbegeleider. Ook kun je bij de ANWB terecht voor vrijwel alle ander benodigdheden voor je reis, van kleding, wandwandelschoenen en koffers milieustickers, vignetten en reis- en annuleringsverzekeringen. Alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze vakantie vind je onder één dak.

Waarom kiezen voor ANWB?

Kiezen voor een ANWB vakantie betekent kiezen voor zekerheid en kwaliteit. Dankzij de jarenlange ervaring weet ANWB precies wat belangrijk is voor reizigers en hoe zij het beste geholpen kunnen worden, zowel voorafgaand aan als tijdens de reis. En mocht je onderweg onverhoopt toch pech hebben of andere problemen ondervinden, dan is het geruststellend om te weten dat je met ANWB niet alleen staat.

Als je lid bent van de ANWB profiteer je bij veel van de aangeboden reizen bovendien van extra ledenvoordeel in de vorm van korting of gratis extra’s bij de reis. Leden krijgen ook het blad Kampioen in de brievenbus, daarin kun je ook veel inspiratie opdoen voor je volgende vakantie. Veel ANWB reizen worden uitgebreid beschreven in de Kampioen.

Klaar om de wereld te verkennen met de zekerheid en het comfort van ANWB? Bekijk het uitgebreide aanbod en vind de ANWB vakantie die bij jou past!

ANWB
www.anwb.nl

Klantenservice

088-269 22 22

Adres

Postadres:
Postbus 93200
2509BA Den Haag

ANWB is aangesloten bij

Bestemmingen

  • Europa
  • Afrika
  • Azië
  • Noord-Amerika
  • Zuid-Amerika
  • Oceanië

Ervaringen met ANWB? Deel het!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over ANWB

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor ANWB. Heb jij ervaring met de diensten en producten van ANWB? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!