Estivant: specialist in eenoudervakanties en singlevakanties

Estivant is een unieke naam in de reiswereld en onderscheidt zich door zich volledig te richten op een specifieke doelgroep: alleenstaande ouders en singles die op zoek zijn naar een leuke vakantie. Of je nu in Nederland blijft of het iets verderop in Europa zoekt, Estivant zorgt voor een vakantie waarbij alles goed is geregeld.

Wat maakt Estivant uniek?

Het concept van Estivant is gebaseerd op het idee dat iedereen, ongeacht de gezinssituatie, recht heeft op een leuke vakantie. Dit heeft geleid tot een gespecialiseerd aanbod in eenoudervakanties en singlevakanties. De kracht van Estivant ligt in het creëren van een ontspannen en gezellige sfeer waarin iedereen zich welkom voelt. De reizen zijn zorgvuldig samengesteld en bieden een perfecte mix van activiteiten en vrije tijd, waarbij de behoeften van de deelnemers altijd centraal staan.

Eenoudervakanties van Estivant zijn ideaal voor de ouder die alleen met zijn of haar kinderen op pad gaat. Je verblijft in kindvriendelijke accommodaties en er zijn volop activiteiten voor zowel de kinderen als de ouder. Het mooie hieraan is dat de kinderen snel vriendjes maken en de volwassenen onderling ook. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer waarin iedereen kan genieten van de vakantie.

Voor singles biedt Estivant reizen die de perfecte balans vinden tussen samen activiteiten ondernemen en de ruimte om zelf te ontdekken. Of je nu kiest voor een actieve vakantie in de bergen of een relaxte strandvakantie, je ontmoet altijd gelijkgestemde reizigers met wie je ervaringen kunt delen.

Estivant eenoudervakantie

Estivant eenoudervakantie.

De geschiedenis van Estivant

Estivant is al meer dan twintig jaar een begrip in de reiswereld. Oorspronkelijk begonnen als klein reisbureau, is het uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in reizen voor singles en eenoudergezinnen. Door de jaren heen heeft Estivant haar aanbod voortdurend aangepast aan de wensen en behoeften van haar klanten, waarbij kwaliteit en service altijd voorop hebben gestaan.

Het succes van Estivant is te danken aan de focus op niche-markten die vaak over het hoofd worden gezien door grotere reisorganisaties. Dit heeft geresulteerd in een trouwe klantenkring en een groeiende vraag naar hun unieke vakantie-ervaringen.

Estivant singlesvakantie

Estivant singlesvakantie.

Waarom kiezen voor Estivant?

Als je als alleenstaande ouder of single op zoek bent naar een zorgeloze vakantie waarbij alles voor je geregeld is, dan is Estivant de perfecte keuze. De combinatie van een goed georganiseerde reis met de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten maakt elke vakantie met Estivant een bijzondere ervaring.

Estivant
www.estivant.nl

Klantenservice

024-3600104

Adres

Postadres:
Nieuwe Marktstraat 54C
6511AA NIJMEGEN

Estivant is aangesloten bij

Bestemmingen

Europa

Ervaringen met Estivant? Deel het!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Estivant

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Estivant. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Estivant? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!