Primavera: specialist in vakanties naar Postugal en Spanje

Primavera is een bekende naam in de reiswereld, vooral onder Nederlandse reizigers die op zoek zijn naar een zonnige vakantie. Als onderdeel van Sunweb, staat Primavera bekend om haar deskundigheid in het organiseren van comfortabele en zorgeloze reizen naar zonnige bestemmingen in Portugal en Spanje. Ben je op zoek naar een ontspannen vakantie waar alles tot in de puntjes geregeld is? Dan is Primavera een prima keuze.

De geschiedenis van Primavera

Primavera heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot enkele decennia geleden. Begonnen als een kleine speler, heeft het zich door de jaren heen ontwikkeld tot een vertrouwde naam in de reisindustrie. Doordat ze sinds 2017 onderdeel zijn van Sunweb, een van de grootste reisorganisaties in Europa, hebben ze hun aanbod en service alleen maar kunnen verbeteren. Deze samenwerking heeft Primavera in staat gesteld om een breder publiek te bereiken en nog meer gespecialiseerde vakanties aan te bieden.

Primavera reizen Algarve Portugal

Primavera is specialist in vakanties naar Portugal, vooral de Algarve.

Wat maakt Primavera uniek?

  • Persoonlijke aanpak: bij Primavera sta jij als reiziger centraal. Ze bieden een persoonlijke service waarbij aandacht voor de klant voorop staat. Of je nu op zoek bent naar een rustige strandvakantie, een actieve reis of een culturele ontdekkingsreis, Primavera zorgt ervoor dat jouw vakantie naadloos aansluit bij jouw wensen.
  • Breed aanbod: Primavera biedt niet alleen klassieke zonvakanties, maar ook themavakanties zoals golfvakanties en bridgevakanties. Deze gespecialiseerde reizen zijn perfect voor wie zijn hobby’s ook op vakantie wil beleven. Golfen op de mooiste greens of bridgen in inspirerende omgevingen, Primavera maakt het mogelijk.
  • Duurzaamheid en kwaliteit: Primavera zet zich in voor duurzaam toerisme. Dit betekent dat ze niet alleen zorgen voor een fantastische vakantie-ervaring, maar ook rekening houden met milieu, natuur en de lokale gemeenschappen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, dus je kunt erop vertrouwen dat de accommodaties, transfers en excursies zorgvuldig zijn geselecteerd.
  • Klantenservice en ondersteuning: een ander sterk punt van Primavera is hun uitmuntende klantenservice. Mocht je voor of tijdens je reis vragen hebben, dan staat het Primavera-team altijd klaar om je te helpen. Met hun professionele ondersteuning kun je onbezorgd van je vakantie genieten.

Jouw volgende reis met Primavera?

Ben je klaar om je volgende vakantie te plannen? Neem dan een kijkje op de website van Primavera. Ontdek hun uitgebreide aanbod en laat je inspireren door de mogelijkheden. Of je nu uitkijkt naar het luieren op een strand, het verkennen van historische steden of het genieten van lokale gerechten, Primavera zorgt ervoor dat jouw vakantie onvergetelijk wordt. Ga mee met Primavera en ervaar hoe makkelijk en plezierig reizen kan zijn!

Primavera
www.primaverareizen.nl

Klantenservice

010-2452555

Adres

Postadres:
Postbus 1439
3000BK Rotterdam

Primavera is aangesloten bij

Bestemmingen

Europa

Ervaringen met Primavera? Deel het!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Primavera

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Primavera. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Primavera? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!