Ontdek de wereld met Sawadee

Als je denkt aan avontuurlijk reizen, denk je aan Sawadee. Deze reisorganisatie staat al decennia lang bekend om haar unieke benadering van reizen. Sawadee biedt reizen aan die niet alleen naar de bekende plekjes gaan, maar juist ook de minder betreden paden opzoeken. Hier lees je alles over wat Sawadee zo speciaal maakt.

Een stukje geschiedenis

Sawadee is opgericht in 1983 en heeft sindsdien de harten van vele avontuurlijke reizigers gewonnen. Het idee was simpel maar doeltreffend: reizen organiseren die dieper ingaan op de cultuur en natuur van de bestemming. Dit betekent dat elke reis zorgvuldig is samengesteld om je een authentieke en onvergetelijke ervaring te bieden. Sawadee is uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van avontuurlijke reizen wereldwijd.

Onderdeel van een grotere familie

Sawadee tegenwoordig onderdeel van de Travelopia Group, een verzameling van specialistische reisorganisaties. Voorheen maakte deze groep deel uit van TUI, een van de grootste reisorganisaties ter wereld. Deze overgang heeft Sawadee de mogelijkheid gegeven om hun aanbod verder uit te breiden en nog meer bijzondere reiservaringen aan te bieden.

Reizen met Sawadee

Wat Sawadee onderscheidt, is de manier waarop de reizen worden vormgegeven. Je kunt kiezen uit een breed scala aan bestemmingen, van de besneeuwde toppen van Patagonië tot de weelderige regenwouden van Borneo. Elke reis heeft een goed uitgedacht programma dat zowel avontuurlijke activiteiten als momenten van rust biedt, zodat je optimaal kunt genieten van alles wat je bestemming te bieden heeft.

Sawadee safari

Sawadee groepsreizen

Sawadee is vooral bekend om haar groepsreizen. Deze reizen zijn perfect voor zowel single reizigers als mensen die samen reizen, zoals koppels of vrienden. De groepen worden begeleid door deskundige reisbegeleiders die niet alleen zorg dragen voor de logistiek, maar je ook alles kunnen vertellen over de cultuur en natuur. Dit maakt elke reis niet alleen leuker, maar ook informatiever.

Duurzaamheid voorop

Bij Sawadee reis je niet alleen om de wereld te zien, maar ook om deze te bewaren voor toekomstige generaties. Duurzaamheid staat centraal in alles wat ze doen. Van het kiezen van transportopties met een lage impact op het milieu tot het ondersteunen van lokale gemeenschappen; met elke reis draag je een steentje bij aan een betere wereld.

Ben je klaar om de wereld op een unieke manier te ontdekken? Bekijk dan snel het aanbod van Sawadee en laat je inspireren voor je volgende avontuur!

Sawadee
www.sawadee.nl

Klantenservice

020-420 22 20

Adres

Postadres:
Sarphatistraat 650
1018AV Amsterdam

Sawadee is aangesloten bij

Bestemmingen

  • Europa
  • Afrika
  • Azië
  • Noord-Amerika
  • Zuid-Amerika
  • Oceanië
  • Antarctica

Ervaringen met Sawadee? Deel het!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Sawadee

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Sawadee. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Sawadee? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!