Plan en boek met Zoover: alles voor jouw vakantie

Zoover is dé website waar je terechtkunt voor onafhankelijke beoordelingen van vakantiebestemmingen, hotels, appartementen, campings en veel meer. Begonnen als een platform waar reizigers hun ervaringen konden delen over hun vakanties, is Zoover uitgegroeid tot een allesomvattende bron voor iedereen die zijn of haar volgende vakantie wil plannen. Wat Zoover uniek maakt, is de uitgebreide database met gebruikersbeoordelingen die je helpt bij het maken van de beste keuze voor jouw vakantie.

Zoover vakantie resort

Bij Zoover vind je vakanties in alle soorten en maten.

De Geschiedenis van Zoover

Zoover zag het licht in 2005 als een plek waar vakantiegangers hun eerlijke mening konden geven over hotels, vakantiehuizen en reiservaringen wereldwijd. Deze recensies waren een gouden bron voor andere reizigers die op zoek waren naar betrouwbare informatie voordat ze hun vakantie boekten. In de loop der jaren is het platform steeds verder geëvolueerd en in 2020 nam een grote speler op de reismarkt, Vakanties.nl, Zoover over. Deze samenwerking heeft Zoover nog meer mogelijkheden gegeven om vakantiegangers te voorzien informatie en diensten.

Van Beoordelingen tot Boekingen

Oorspronkelijk was Zoover puur een beoordelingssite, een plek waar jouw mening telt en je kunt vertrouwen op de ervaringen van anderen. Tegenwoordig is het meer dan dat. Je kunt nu via Zoover niet alleen de beste vakantieplekken ontdekken op basis van reviews, maar ook direct je ideale vakantie boeken. Of je nu een zonvakantie zoekt, een leuke stedentrip of een avontuurlijke reis, Zoover biedt het allemaal. Met de toevoeging van directe boekingsmogelijkheden is Zoover getransformeerd tot een one-stop-shop voor al je vakantiebehoeften.

Waarom kiezen voor Zoover?

Zoover onderscheidt zich door de betrouwbaarheid en diversiteit van gebruikersbeoordelingen. Elk hotel, elke camping en elk vakantiehuis wordt beoordeeld op verschillende aspecten zoals locatie, prijs-kwaliteitverhouding, en faciliteiten. Deze transparante informatie helpt je om weloverwogen beslissingen te nemen. Bovendien biedt Zoover inspiratie voor bestemmingen die je misschien nog niet had overwogen, compleet met foto’s, tips en aanbevelingen van andere reizigers.

Of je nu op zoek bent naar inspiratie, praktische informatie of direct een vakantie wilt boeken, Zoover is je ideale partner in de zoektocht naar je volgende reis.

Zoover
www.zoover.nl

Klantenservice

088-777 1777

Adres

Postadres:
Schiedamse Vest 154
3011BH Rotterdam

Zoover is aangesloten bij

Bestemmingen

  • Europa
  • Afrika
  • Azië
  • Noord-Amerika
  • Zuid-Amerika
  • Oceanië

Ervaringen met Zoover? Deel het!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Zoover

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Zoover. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Zoover? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!