Koning Aap: pioniers in avontuurlijke reizen

Ben je op zoek naar een avontuurlijke en authentieke reiservaring? Dan is reisorganisatie Koning Aap precies wat je nodig hebt. Met bijna vier decennia ervaring in het aanbieden van bijzondere reizen over de hele wereld, staat Koning Aap bekend om zijn unieke en verantwoorde reisconcepten.

De geschiedenis van Koning Aap

Koning Aap werd opgericht in de jaren 80 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd als specialist in groepsreizen naar ongewone bestemmingen. Van de uitgestrekte steppen van Mongolië tot de kleurrijke markten van India, Koning Aap biedt een breed scala aan bestemmingen aan. Het unieke aan de reizen van Koning Aap is de focus op culturele immersie, waarbij je niet alleen de bekende highlights ziet, maar ook kennismaakt met de lokale cultuur en tradities. Koning Aap is net als reisorganisatie Shoestring onderdeel van Adventure Specialists.

Koning Aap reis India

Koning Aap reist naar bijzondere bestemmingen, zoals hier in India.

Waar komt de naam Koning Aap vandaan?

De naam 'Koning Aap' is geïnspireerd op een figuur uit de zestiende-eeuwse Chinese roman 'De reis naar het Westen'. Koning Aap, of Sun Wukong, is een centraal personage in deze klassieke literatuur en staat bekend om zijn inventiviteit, doorzettingsvermogen en optimisme. Dit zijn kwaliteiten die Koning Aap als reisorganisatie hoog in het vaandel draagt, en die je als reiziger ongetwijfeld zult herkennen en waarderen in de manier waarop de reizen georganiseerd worden.

Reizen met respect voor cultuur en natuur

Een van de speerpunten van Koning Aap is het duurzame karakter van hun reizen. Ze zetten zich actief in voor het behoud van natuur en cultuur en zorgen ervoor dat de reizen zo min mogelijk impact hebben op de omgeving. Dit doen ze door samen te werken met lokale partners die de beste kennis hebben van de regio en door reizigers te informeren over hoe ze respectvol kunnen omgaan met de culturen die ze bezoeken.

Dus, ben je klaar om de wereld te ontdekken op een manier die zowel avontuurlijk als verantwoord is? Kijk dan zeker eens naar het aanbod van Koning Aap. Of je nu droomt van een trektocht door de Himalaya, een safari in Afrika, of een culturele reis door Japan, Koning Aap heeft voor iedere avonturier wat wils. Ontdek jouw volgende bestemming met Koning Aap en maak herinneringen die een leven lang meegaan!

Koning Aap
www.koningaap.nl

Klantenservice

020-788 7700

Adres

Postadres:
Entrada 223
1114AA Amsterdam-Duivendrecht

Koning Aap is aangesloten bij

Bestemmingen

  • Europa
  • Afrika
  • Azië
  • Noord-Amerika
  • Zuid-Amerika
  • Oceanië

Ervaringen met Koning Aap? Deel het!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Koning Aap

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Koning Aap. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Koning Aap? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!