Ontdek de wereld met Shoestring

Shoestring staat bekend als een dynamische reisorganisatie die zich richt op avontuurlijke groepsreizen voor mensen die houden van een actieve en authentieke ervaring. De organisatie heeft zich in de loop der jaren gepositioneerd als een specialist in het aanbieden van reizen die niet alleen avontuurlijk zijn, maar ook budgetvriendelijk.

Kenmerken van Shoestring

Shoestring onderscheidt zich door haar aanpak van groepsreizen, waarbij veel nadruk ligt op vrijheid en flexibiliteit tijdens de reis. Reizigers kunnen kiezen uit een breed scala aan bestemmingen over de hele wereld, van de bergen van Nepal tot de stranden van Brazilië. Een van de sleutelfactoren van Shoestring’s succes is de balans tussen georganiseerde activiteiten en vrije tijd om zelf te verkennen. Dit maakt de reizen ideaal voor de avontuurlijke reiziger die graag zijn of haar eigen pad ontdekt, maar ook de zekerheid en organisatie van een groepsreis waardeert.

De groepsgrootte bij Shoestring is vaak kleiner dan bij veel andere reisorganisaties, wat zorgt voor een meer persoonlijke ervaring en de mogelijkheid biedt om dieper in te gaan op de lokale cultuur. De reisbegeleiders zijn ervaren en hebben vaak een diepe liefde en kennis van de regio waar ze reizen leiden, wat elke reis een extra dimensie geeft.

Shoestring rondreis watervallen Iguaçu

Rondreis van Shoestring bij de watervallen van de Iguaçu.

Geschiedenis van Shoestring

Shoestring werd opgericht in de late jaren '90 met als doel betaalbare avontuurlijke reizen aan te bieden aan een breed publiek. Het is onderdeel van Adventure Specialists B.V., waar ook Koning Aap reizen onder valt. De reisspecialist begon met enkele bestemmingen in Azië en is uitgegroeid tot een wereldwijde speler met reizen naar meer dan 75 landen. De focus lag vanaf het begin op het bieden van een unieke ervaring tegen een scherpe prijs, iets wat nog steeds centraal staat.

Door de jaren heen heeft Shoestring zich aangepast aan veranderende marktomstandigheden en reizigerseisen, zoals het aanbieden van duurzamere reisopties en het vergroten van het aanbod aan bestemmingen. De organisatie heeft ook een sterke online aanwezigheid opgebouwd, waarbij ze gebruik maken van een interactieve website en actief zijn op sociale media om hun reizigers te betrekken en te inspireren.

Conclusie

Shoestring blijft een favoriet onder reizigers die op zoek zijn naar een avontuurlijke, maar toch betaalbare reiservaring. Met een rijke geschiedenis en een voortdurende drang naar innovatie, biedt Shoestring reisliefhebbers de kans om de wereld te verkennen op een manier die zowel spannend als toegankelijk is.

Shoestring
www.shoestring.nl

Klantenservice

020-685 02 03

Adres

Postadres:
Entrada 223
1114AA Amsterdam-Duivendrecht

Shoestring is aangesloten bij

Bestemmingen

  • Europa
  • Afrika
  • Azië
  • Noord-Amerika
  • Zuid-Amerika

Ervaringen met Shoestring? Deel het!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Shoestring

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Shoestring. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Shoestring? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!